Τι είναι το myspace360

Το myspace 360 είναι μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες μιας ψηφιακής αγοράς που συνεχώς εξελίσσεται.
 Είναι μια διαδραστική σελίδα που δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να περιηγηθεί στον χώρο και να μεταφερθεί σε όποιο σημείο θέλει βλέποντάς τον σαν να είναι εκεί.
Αποτυπώνουμε τον χώρο με εξειδικευμένη φωτογραφική μηχανή 360×360 μοιρών και μετά επεξεργαζόμαστε σε ειδικά προγράμματα. Με αυτόν τον τρόπο διαδραστικά ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί σε όλους τους χώρους της μιας επιχείρησης, ενός  μουσείου ή μιας συγκεκριμένης διαδρομής και να δει πως είναι πραγματικά ο χώρος που θέλει να επισκεφθεί.
Στην παρουσίαση του project τοποθετούμε το λογότυπο της επιχείρησης με τη δυνατότητα πατώντας το να σε μεταφέρει στη σελίδα της κάθε επιχείρησης.
Πληροφορίες βιογραφικό, φωτογραφίες, βίντεο και link για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στίγμα στον χάρτη της google για γρήγορη μετάβαση. Ενσωμάτωση της επιχείρησης στο google street view καθώς είμαστε επίσημοι συνεργάτες της google street view photographer.
 Με την νέα υπηρεσία η επιχείρησή σας παρουσιάζετε στο διαδίκτυο άκρως ρεαλιστικά και πραγματικά δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη να μην έχει κανένα ενδιασμό για το τι θα δει από κοντά.
Τοποθετείτε στο google street view στην παγκόσμια πλατφόρμα εικονικής περιήγησης με την δυνατότητα ο επισκέπτης να μπορεί από τον δρόμο να μπει μέσα στον χώρο σας .
Έχετε μια σελίδα διαδραστική με πληροφορίες και με συνδέσεις στα δικά σας μέσα κοινωνικής δικτύωσης .
Δωρεάν φιλοξενία στην σελίδα myspace 360.
Η υπηρεσία αυτή έχει εφαρμογή σε επιχειρήσεις εστίασης, ξενοδοχεία, μουσεία, περιφέρειες, δήμους, μοναστήρια, εκκλησίες, οινοποιία, εργαστήρια και όχι μόνο.
Ένας μοναδικός τρόπος να δείξεις τον μέσα χώρο σου σε όλο τον κόσμο!